James Chiew

 

James Chiew is een ervaren kunstenaar geboren in Singapore die gespecialiseerd is in de Oosterse kunst en cultuur en Westerse Pop Art. Mede doordat hij op een jonge leeftijd naar Nederland is gekomen heeft hij ook voldoende verstand en begrip van de behoefte in de Westerse markt en maakt ook gebruik hiervan voor in zijn kunstwerken.

Zijn kunstwerken zijn een mengeling van het traditionele en moderne Oosterse stijl en het Westerse contemporary art, tevens is hij constant op zoek naar nieuwe technieken om zijn kunstwerken een “Final touch” te geven.
Door het gebruik van zijn Oosterse achtergrond in combinatie met het Westerse stijl, valt zijn stijl heel goed in smaak bij zowel het Westerse als het Oosterse publiek.
Door de verschillende technieken van afwerking geeft hij zijn kunstwerken niet alleen leven maar zijn ook stuk voor stuk uniek.

Voor de tentoonstelling in de Culture Street zal James de opbrengst van  zijn eerste verkochte schilderij (minus de inkoopkosten) doneren aan de Stichting Fight4Xander. Fight4Xander is een groep van familie, vrienden en kennissen die geld willen inzamelen voor de behandeling (die niet door de verzekering wordt vergoed) van Xander die al bijna 3 jaar vecht tegen neuroblastoom, een agressieve vorm van kinderkanker. Er is kans om Xander beter te maken middels een behandeling in Duitsland. Voor meer informatie  kijk op: www.fight4xander.nl

Voor meer informatie: Klik hier